AGENDA & nieuws

Voor de komende tijd hebben we de volgende concerten, optredens en activiteiten op het programma staan.

Je bent natuurlijk van harte welkom om te komen luisteren, mits het geen besloten gelegenheid betreft.


Femmes Vocales – 30 jaar en ‘moving on’!

Het Meijels vrouwenkoor Femmes Vocales viert dit jaar haar 30-jarig bestaan. Dat laten wij, de ‘femmes fatales’, niet stilletjes aan ons voorbij gaan. Zo is het jubileumjaar begin dit jaar afgetrapt met het opluisteren van een heilige Mis in de Sint Nicolaaskerk en werd het voorjaar ingeluid met het jaarlijkse Voorjaarsconcert. Nu wordt het tijd om het jubileum groots te vieren met een heus Jubileumconcert. Dit concert vindt plaats op zaterdag 5 oktober in gemeenschapshuis D’n Binger, aanvang 19.30 uur.

 

Mannenkoor Beeker Liedertafel, uit het zuiden van Limburg, is uitgenodigd om acte de présence te geven. Naast hun eigen repertoire zullen er ook enkele nummers samen worden gezongen. Dat belooft al veel variatie in het programma, maar tijdens het Jubileumconcert word je ook meegenomen op reis door allerlei muziekstijlen. Van swingende gospel, tot een jazzy Gloria, dramatische a capella, tot vrolijke, eigentijdse popnummers met combo. Naast het serieuzere werk, moet er ook er ook gelachen worden. Ook daarvoor wordt gezorgd, maar hoe precies houden we nog even voor onszelf.

Na 30 jaar weten de dames het publiek elke keer te verrassen met een afwisselend programma. Het samen zingen is en blijft dé verbindende factor: Femmes Vocales is still moving on!

 

 

Wij nodigen iedereen uit om samen met ons dit feestje te vieren. Entreekaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 augustus bij D’n Binger of via mail: info@femmesvocalesmeijel.nl. De zaal gaat open om 19.00 uur. Bij binnenkomst van de zaal ontvang je van ons een welkomstdrankje. Om 19.30 uur beginnen we met zingen. Na afloop hopen we gezellig met je te kunnen toasten met live-muziek. Neem je dansschoenen mee, want de voetjes mogen van de vloer!