Het koor

Femmes Vocales is een gezellig vrouwenkoor uit Meijel. Regelmatig organiseren wij concerten, of worden wij gevraagd om ergens te komen zingen. En dat doen wij het liefst! Met zo'n 30 "femmes" zingt Femmes Vocales al bijna 30 jaar. Waar het ooit begonnen is als een groep vrouwen van mannen uit het Meijels Mannenkoor in september 1989, heeft het koor zich ontwikkeld als een onmisbare Meijelse vereniging.

 

Het koor heeft een breed repertoire van modern tot licht klassiek, van up tempo tot kerkelijke gezangen. Onze dirigente Véron Jongstra staat al vanaf januari 1990 voor ons koor en onder haar bezielende dirigentschap hebben wij samen naar diverse hoogtepunten gewerkt.

 

Daar waar een lach en een traan elkaar ontmoeten, worden vriendschappen gesmeed en is men betrokken bij elkaars lief en leed. Samen met elkaar zingen de meisjes van Femmes Vocales naar hartenlust.


de femmes

Dit is ons koor! Wij stellen je graag de "femmes" van het koor graag aan je persoonlijk voor tijdens één van onze concerten!

 

Het koor telt per 1 januari 2019:

 

38 leden

1 aspirant lid

en 3 passieve leden

 

 

Wil jij ook deel uitmaken van deze gezellige club dames? Dat kan! Kom gezellig eens mee doen met een repetitie op woensdag avond!